Paste fainoase cu 3 feluri de branza

de nadina73 in Paste, 6 Aug 2010 | 6811 vizualizari

 

super bune si rapide si de mancat si de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pasta fainoase(melcisori am pus eu)500 g
  • putina sare
  • 500 g branza de vaci
  • mozzarella 100 g
  • cascaval  razuit 100g
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase cu 3 feluri de branza:

Se pune apa sa fiarba cu sare si 3 linguri de ulei,cand clocoteste se pun pastele fainoase si se lasa sa fiarba 7-8 minute (depinde de paste)

Cand sant fierte se scurg de apa si se lasa putin intr-o strecutaroare(eu nu le clatesc cu apa)

Intr-o tigaie sau cratita se pune untul la topit apoi se pun pastele bine scurse si branza de vaci se amesteca bine dupa care se pune mozzarella si cascavalul.

Se servesc  simple sau cu zahar(pitici mei vor cu zahar)

Calde au fost minunate ...................super bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Laly 1

06.08.2010, 12:36

Ce credeati ca ati scapat de mine?

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:57

delicioase............

nadina73 1

10.08.2010, 14:38

multumesc mult pentru toate cate un pupic dulce

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos si piept de pui